dissabte, 13 d’abril del 2024

Representació de la Passió de Vilassar de Mar 2024

 


Divendres Sant i per segon any consecutiu, va tenir lloc la representació de la Passió de Vilassar de Mar “Crist ha mort per nosaltres” a la Sala Cultural Mª Roser Carrau de Can Bisa.

Els assistents, que omplien la sala, van gaudir d’aquesta magnífica representació que aquest any ha fet el 31è aniversari i que cada vegada està més adaptada a l’escenari.

Carles Malfeito, president de l’Associació La Passió de Vilassar de Mar, a la presentació de l’acte, va agrair públicament a tots els participants el seu esforç durant tots els assajos. També va anunciar que la temporada vinent la presentació de la temporada de totes les passions de Catalunya es farà a Montserrat, coincidint amb l’any del mil·lenari del monestir, que serà un acte obert a tothom i que es mirarà d’organitzar la diada en autocar pels que desitgin assistir.

L’Associació La Passió de Vilassar de Mar agraeix a tots els participants, equip tècnic i direcció la seva implicació i compromís, a en Josep Layola la cobertura fotogràfica de l’acte, a l’Ajuntament de VdM el seu suport, als representant de l’Ajuntament de VdM la seva assistència i un agraïment molt especial a Mn. Alfons Vilà, vicari de Vilassar de Mar durant dotze anys, que no es va voler perdre, un any més, la representació.

Salut i Passió i fins l’any vinent!!!

dijous, 14 de març del 2024

Presentació temporada 2024 de les Passions de Catalunya


Dissabte 9 de març va tenir lloc la presentació de la temporada 2024 de les Passions federades de Catalunya a la Cripta de la Sagrada Família on mes de 200 persones van assistir. En acabar la presentació, una visita guiada per la basílica i un dinar de germanor.

L’acte va comptar amb la presencia del Cardenal Arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella, l’expresidenta del Parlament de Catalunya Laura Borràs, la Directora General de Cultura de la Generalitat Adelaida Moya i la Secretaria de Feminisme i Igualtat de la Generalitat de Catalunya Montserrat Pineda, entre d’altres autoritats.

Com en anteriors ocasions la Passió de Vilassar de Mar, membre de la Federació des de l’any 2016, va estar present a l’acte que va estar presentat i conduit pel Vicepresident de la Federació Catalana de Passions i representant de La Passió de Vilassar de Mar Carles Malfeito.

Per accedir a la crònica i nota de premsa de la Federació Catalana de Passions, cliqueu el següent enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1Ob0md2ab85NX1UOucla1DGACP2ZKqi-E/view

dimecres, 12 d’abril del 2023

30è aniversari de la Passió de Vilassar de Mar 2023

 


Divendres Sant va tenir lloc la representació de la Passió de Vilassar de Mar “Crist ha mort per nosaltres”. Enguany coincidint amb el 30è aniversari de la seva creació, la representació es va fer a la Sala Cultural Mª Roser Carrau de Can Bisa en lloc de l’església, on s’havia representat fins ara, per manca de col·laboració i inconvenients per part del rector amb l’organització de la Passió.

Amb una sala plena de gom a gom els assistents van gaudir d’una representació adaptada a l’escenari de la sala i que va servir per homenatjar als seus creadors, na Mª Roser Carrau (a.c.s.) i en Kim Cabot, director de la Passió de Vilassar de Mar.

Van fer la presentació de l’acte el President de l’Associació La Passió de Vilassar de Mar, Carles Malfeito i el President de la Federació Catalana de Passions, Jordi Carapuig, que va agrair l’esforç d’enguany dels passionistes de Vilassar de Mar per tirar endavant la representació, malgrat les dificultats i va destacar la implicació que La Passió de Vilassar de Mar està tenint en la Federació. També es va anunciar que la temporada vinent la presentació de la temporada de passions es farà a la Sagrada Família i que pel 2025 serà al Monestir de Montserrat coincidint amb l’any del mil·lenari i que ambdós seran actes organitzats i oberts a tothom.

L’Associació La Passió de Vilassar de Mar agraeix a tots els participants, equip tècnic i direcció la seva implicació i compromís, a en Josep Layola la cobertura fotogràfica de l’acte, a l’Ajuntament de VdM el seu suport, als regidors de l’Ajuntament de VdM i representants dels partits polítics, la seva assistència i un agraïment molt especial a Mn. Alfons Vilà, vicari de Vilassar de Mar durant dotze anys, que no es va voler perdre la representació i que va rebre una emotiva ovació de tota la sala.

Salut i Passió i fins l’any vinent!!!

dimarts, 4 d’abril del 2023

Ultimant els assajos de la Passió 2023

 


Recta final del assajos de la representació de la Passió de Vilassar de Mar en un ambient distés. Des de l’organització volem agrair l’esforç de tots que ha suposat el canvi d’escenari per a la representació d’aquest any.

Gràcies a totes i a tots els que feu possible aquesta representació.

Salut i Passió!!

Presentació temporada 2023 de les Passions de Catalunya


Dissabte 11 de març va tenir lloc la presentació de la temporada 2023 de les Passions federades de Catalunya al Monestir de Poblet en una diada festiva on unes 150 persones van gaudir de una visita guiada al monestir i un dinar de germanor.

Com en anteriors ocasions la Passió de Vilassar de Mar, membre de la Federació des de l’any 2016, va estar present a l’acte.

Per accedir a la crònica i nota de premsa de la Federació Catalana de Passions, cliqueu el següent enllaç:

https://www.fcpassions.cat/noticies